Skip to content

DogWalkTrail goes Norway Summer

=VOL

DogWalkTrail goes Norway Summer
DogWalkTrail goes Norway Summer

DogWalkTrail On Tour Noorwegen In september 2020 gaat DogWalkTrail weer on Tour! Wederom naar een van de mooiste landen in Europa....Noorwegen!

Dit jaar 2 dagen langer en we gaan iets vroeger in het seizoen. In 12 dagen bieden we prachtige wandelingen aan door dit magnifieke land wat niet alleen gezegend is met een prachtige natuur maar dat op een oppervlak en met ruimte welke wij ons als Nederlanders en Belgen amper voor kunnen stellen.... Wist je dat Noorwegen van zuid naar noord een langere afstand is als van Utrecht naar Lissabon?

Het programma begint en eindigt in Noorwegen. Je reist dus op eigen gelegenheid zelf naar de eerste camping. Vanaf daar starten we het programma en waarbij het programma na 12 nachten weer eindigt in Uvdal. Vooraf geven wij je alle informatie en tips over hoe je het beste kunt rijden en welke boot je kunt nemen. Natuurlijk kun je dit ook geheel zelf uitzoeken.

Vooraf geef je aan welke accommodatie je zou willen reserveren. Dit kan alleen een hut zijn (bij aanvraag hoor je welke keuzes er op welke locaties zijn) of een camper of caravan. Een tent is in die periode te koud en te nat voor zowel hond als baas. Wij reserveren de hutten/plaatsen maar je rekent deze zelf af.

Bij aanmelding krijg je van ons een leuke Bergans of Norway DogWalkTrail fleece met een passend logo voor deze reis en een leuke exclusieve DogWalkTrail goes Norway mok.

De avond maaltijden maken we met elkaar klaar. Ons lijkt het leuk als er steeds groepjes van 3 op een avond de maaltijd op zich nemen. Het ontbijt en lunch wordt in ieder zijn eigen huisje door jezelf geregeld. Drank is ook voor iedereen zelf te verzorgen behalve op onze gezellige Noorse avonden. Natuurlijk is het ook leuk om twee keer echt Noors uit eten te gaan maar dit is natuurlijk geheel vrijblijvend.

DogWalkTrail organiseert twee leuke avontuurlijke avonden waar er heerlijk zal worden gegeten en gezellig bij elkaar zal worden gezeten. Natuurlijk eten we dan echte Noorse streek producten. Dit zit in de prijs. Op de vrije dagen zorgt iedereen voor zijn eigen maaltijd.
DogWalkTrail goes Norway Summer
Op de camping is de groep bij elkaar maar tijdens de wandelingen zijn er steeds 2 groepen. Het kan zijn dat we in hetzelfde gebied lopen maar het kan ook zijn dat de gevorderde groep een heel ander gebied in gaat.

Er staat ook een leuke kanotocht op het programma in deze week maar dan moet het weer dit wel toelaten maar we zorgen voor een leuk alternatief als dit niet kan doorgaan.

Belangrijk om te weten is dat de honden ook op deze week altijd aan de lijn moeten tijdens de wandelingen en ook op de camping. Vanaf de camping zijn er zeker mogelijkheden om zelfstandig voor en na de wandelingen nog even te gaan lopen en los te laten maar we raden wel af om dit nog intensief te gaan doen. Uit de praktijk bleek maar weer dat de honden na een 14 daagse reis zowel geestelijk als lichamelijk behoorlijk moe zijn.

Op de wandeling is het mogelijk om per persoon 1 hond mee te nemen. Mocht je er meer mee willen brengen dan kan dit in overleg maar dan zal je wel zelf met je eigen caravan of camper moeten komen. 2 honden in een huisje is op de campings mogelijk maar 3 is niet altijd mogelijk. In Noorwegen moeten de hutten zelf worden schoongemaakt voor vertrek. Rauw vlees voor de hond is ook niet mogelijk dus je zult een vervangende maaltijd moeten regelen met bijvoorbeeld gedroogd vlees of het vlees Carnivoer 2go van Carnivoer. Honden mogen tijdens de wandelingen niet jonger zijn dan 2 en niet ouder dan 10 jaar.

Mocht je interesse hebben in deze reis kun je ons een mailtje sturen. Zodra de gehele route is uitgewerkt krijg je dan van ons een mail met alle details over prijs en de definitieve route en kun je al op de voorboeklijst. Grotendeels zal de route weer zijn zoals in 2018 maar we gaan ook een aantal nieuwe routes en activiteiten er aan toevoegen. Dit zal inhouden dat we van de nieuwe wandeling niet precies de ins en outs weten! Enige pioniers geest moet je dus niet vreemd zijn! We geven je in de mail ook een richtlijn waar je aan moet denken voor wat betreft bijkomende uitgaven zoals het vervoer (zowel je eigen brandstofkosten, de boot Denemarken – Noorwegen v.v.). Hier geven we ook aan wat de kosten zijn voor hutten en camping plaatsen. Een eenvoudige hut die je kunt delen kan al vanaf €20,00 p.p. per nacht.

Belangrijk: Het niveau van de wandelingen is minimaal rode tot zwarte wandelingen dat betekent een zeer goede conditie voor zowel baas en hond

We delen de groep wel in naar het kunnen van de gasten. Mocht je geen bekende zijn van DogWalkTrail dan ga je mee in de “beginners instap groep” en als we je wel kennen dan zullen we je indelen naar aanleiding van je kunnen. Dus dat kan dus zowel in de beginners als in de gevorderde groep zijn.

Deze week is alleen mogelijk met sociale honden. Tijdens een pendel of transfer zitten we soms met alle honden in 1 auto.

Overnachting worden door ons wel gereserveerd maar door jezelf betaald. Je kunt kiezen tussen plek op de camping voor je caravan of camper of uit verschillende trekkers hutten in verschillende prijsklassen.

Alle wandelingen zijn aanlijnwandelingen.

Datum: Meetingpoint 28 augustus 2020 in Noorwegen. Einde programma ochtend van woensdag 09 september 2020 (12 nachten) aankomst op locatie in Valle en vertrek van locatie in Uvdal in Noorwegen.

Reissom: € 505,00 p.p.

Inclusief: NL Gidsen tijdens Wandelingen en nieuwe activiteiten. Bergans of Norway DogWalkTrail fleece en leuke noorse dogwalktrail mok. Wandelinformatie voor 1ste dag en tips voor de vrije dagen. Avond activiteiten met 2 maaltijden Informatie Reservering

Exclusief: 12 Overnachtingen op camping Maaltijden en drank (als we de kosten met elkaar delen zal dit goedkoper zijn dan iedere avond zelf koken) Al het vervoer v.v. (dus eigen auto, alle bootovertochten zowel naar Noorwegen als in Noorwegen, tolwegen)

Bijkomende kosten: Het onderstaande overzicht is een schatting/indicatie! In totaal zul je rond de 4000 kilometer rijden als je vanuit Nederland/Belgie en bovenstaande route en weer terug naar huis rijdt. Bij een verbruik van 1:15 (helemaal afhankelijk van je eigen auto natuurlijk!) verbruik je dan 4000/15 = ruim 250 liter brandstof. Onderweg zijn er afhankelijk van de exact te rijden route meerdere kleine veerbootjes te nemen. In Noorwegen zijn een aantal afgelegen bergweggetjes tolweggetjes. Dit dient voor het onderhoud van deze weggetjes. Bootovertocht Hirtshals - Larvik kost ongeveer € 300,00 heen en terug op basis van 1 auto (max 2 meter hoog en 5 meter lang), 2 personen en 1 hond. Maaltijden pot € 250,00 a € 300,00 p.p. Camping en de hutjes: prijzen voor caravan/camper plek varieert van € 17,00 tot € 25,00 en voor een trekkershutje van € 45,00 tot € 65,00. Per mail kun je bij ons aangeven waar je voorkeur naar uitgaat, wij geven je dan de prijzen per locatie en reserveren daarna deze keuze voor je. Je betaald zelf de camping.
DogWalkTrail goes Norway Summer
DogWalkTrail goes Norway Summer
DogWalkTrail goes Norway Summer
DogWalkTrail goes Norway Summer
DogWalkTrail goes Norway Summer

Contact

Wilt u meer infomatie stuurt u dan een e-mail
  • DogWalkTrail
  • Tauernweg 5, 5721 Walchen, Oostenrijk
  • Eigenaren Bianca & Francois
  • 0436767601022 - 00436766267910
  • info@dogwalktrail.com

DogWalkTrail Since 2000 | | Privacy verklaring