DogWalkTrail goes Norway Summer

DogWalkTrail goes Norway

Vol!

De Noorwegen zomer reis 2022 is al weer even geleden …. Maar net als alle deelnemers vonden wij het net als in 2017 weer een fantastische reis….

In 2022 hadden we het Noorderlicht als kers op de taart…

Maar niet getreurd in 2024 gaan we weer naar Noorwegen. Datum 25 augustus tot 06 september. (VOL!)

Wat houdt de reis in:

De Noorwegenreis is een 12 daagse reis met aankomst dag op 25 augustus in Valle in Noorwegen. Het programma van deze reis is deels gelijk aan de vorige reizen naar Noorwegen echter met een kleine uitstap naar een nieuwe locatie met natuurlijk ook nieuwe wandelingen.  

We verblijven dit jaar op 4 verschillende locaties. 

Gedurende de reis zijn er in totaal 8 wandeldagen met zowel oude als nieuwe wandelingen. Er is ook een ochtend of middag optioneel mogelijkheid op een prachtig meer te gaan kanovaren.  Dit kan ter plaatse georganiseerd worden.

Accommodatie:

Wij reserveren nadat we met jullie contact hebben gehad de accommodatie op voorhand. Dit kan bestaan uit een camperplaats voor een eigen camper en keuze uit verschillende houten cabins en we hebben een overnachting in een hotel. De reservering doen wij maar de daadwerkelijke boeking en betaling aan de accommodatie doen jullie zelf. Wij laten jullie dan ook weten wanneer de reservering is gedaan en wanneer je dan zelf de definitieve boeking moet doen om een gegarandeerde plek te hebben. De kosten van de overnachting liggen tussen € 55,00 en € 65,00 per huisje.  Dit ligt aan welke soort huisje je boekt. Een tent raden we ten sterkste af. De avonden kunnen koud zijn en ook in Noorwegen kan het behoorlijk regenen. We willen graag dat zowel baas als hond de nachten goed doorkomen. Bij veel regen worden hond en baas niet meer echt warm en droog in een tent is onze ervaring.

Maaltijden:

Op de 8 wandeldagen en de aankomst dag verzorgen wij een eenvoudig simpel maar lekker outdoor menu en voor alle ochtenden is er een eenvoudig ontbijt buffet en de mogelijkheid om een lunchpakketje te maken.

De maaltijden zijn in principe altijd buiten of in een door ons meegebrachte tipitent tenzij we van de locatie de mogelijkheid krijgen om in een gemeenschappelijke ruimte te eten. Op sommige campings weten we dat dit mogelijk is maar in eerste instantie gaan we uit van een “outdoor” experience.

Prijs: € 800,00 p.p.

Inclusief:

  • wandelactiviteiten met 2 gediplomeerde bergwandelgidsen
  • 9 avondmaaltijden die door het DogWalkTeam wordt klaar gemaakt inclusief een grillavondje midden in de natuur.
  • ontbijtbuffet met mogelijkheid tot lunchpakket
  • informatie en uitgeschreven wandeltips bij de locaties
  • wij reserveren eventuele uitstapjes op de vrije dagen
  • wij reserveren de campings voor jullie vooraf aan de reis.  Betalingen en definitieve boekingen van de accommodatie moet zelf worden geregeld.
  • welkomstgeschenkje

Voor wie geschikt:

De meeste wandelingen zijn voor iedereen met een goede conditie goed te doen. Sommige wandelingen is er wat meer dan een gemiddelde conditie nodig. Op deze dag is er dan de mogelijkheid om een alternatief te doen. Soms met gids en soms geven we jullie de informatie om die dag zelfstandige op pad te gaan. 

De wandelingen zijn tussen de 4,5 tot 6,5 uur. 

We reizen van Valle via Oda naar Kinsarvik en via een tussenstop eindigen we op onze laatste locatie in Uvdal 

Meer informatie en het exacte reisprogramma ontvang je bij de bevestiging.

Check zelf op tijd bij je dierenarts welke papieren en testen er nodig zijn om Noorwegen in te reizen met je hond. Helaas worden bepaalde rassen niet toegelaten in Noorwegen. Check bij de Noorse autoriteiten als jij twijfelt of je hond wel of niet tot dit ras behoord.

We horen graag of je mee gaat en sturen je dan nog extra informatie en een boekingsformulier. Na invullen van je boeking krijg je meteen een bevestiging. Er is veel animo voor deze reis en beperkt aantal plekken dus willen we al zo snel mogelijk kijken hoeveel deelnemers we kunnen verwachten zodat we de reserveringen al kunnen maken voor 2024.

Wie weet tot ziens in 2024 

Foto’s 2017: https://myalbum.com/album/JfeASWL3pdoX/

Foto’s 2022: https://myalbum.com/album/msrGXGbRqd54