Accommodaties

DogMountainInn

In het Salzburgerland in de regio Pinzgau nabij de skioorden Zell am See/Kaprun en Oostenrijks grootste Nationaal Park Hohe Tauern (met oa de Grossglockner) in het dorpje Niedernsill ligt de DogMountainInn. 

In de DogMountainInn vind je 5 appartementen en 1 kamer welke alle bedacht zijn voor een heerlijke vakantie voor jou en je hond. Daarnaast is er in het pand een gezellige bar/bistro. Natuurlijk heeft de DogMountainInn een volledig omheinde tuin.

De DogMountainInn is eigendom van Bianca van Leeuwen en Francois Dophemont.

DogWalkTrail exploiteert daarnaast (letterlijk en figuurlijk want gelegen naast de DogMountainInn) ook de MountainChalets, twee mooie ruime Canadese blokhutten.

De DogMountainInn bevindt zich ongeveer 1,5 km van de Bundesstrasse (de doorgaande weg door het dal) maar je hoeft niet de berg op en dus hoef je in de meeste gevallen in de winter geen sneeuwkettingen te gebruiken om bij het huis te komen

MountainChalets

Naast de DogMountainInn vind je twee mooie Canadese blokhutten, Chalet Storm en Chalet Down Under.

Chalet Storm is eigendom van Jeroen en Esther Storm. Bianca en Jeroen Storm zijn al sinds hele jonge leeftijd goed bevriend.

Chalet Down Under is eigendom van Mandy en Johnny de Haan. Zij komen al jaren met hun gezin vakantie houden in Oostenrijk waarvan een groot deel als stamgasten bij DogWalkTrail.

DogWalkTrail exploiteert deze beide chalets. Boekingen voor deze huizen gaan direct via de website. Het concept is net als bij onze DogMountainInn dat alles is ingericht op de hond. Dat betekent dat er een volledig omheinde tuin is (beide volledig prive per chalet) en dat er ook binnen gedacht is aan de honden.