FUNWEEK

In de onderstaande weken bieden we een aantal extra activiteiten aan voor de gasten van de DogMountainInn en de MountainChalets Storm en Down Under. Deze weken kan je boeken indien je in 1 van deze accommodaties verblijft. De genoemde prijzen hieronder zijn dus exclusief de accommodatie.

Try Out 13 tot 20 mei

Deze week ligt de nadruk op Try Out… we gaan een aantal nieuwe paden verkennen…. 3x op stap voor zowel rode als blauwe wandelingen.

€ 125,00 p.p.

Voor de te boeken accommodatie is er voor de DogMountainInn nu een last minute van 50% op de accommodatie prijzen!

 

Mixed Up: 17 – 24 juni

Deze week hebben we 4 heel diverse activiteiten op t programma staan. Een mooie relaxte (blauwe) wandeling met adembenemende uitzichten… het Waterspektakel waar we lekker het water op gaan met sup, kano of waterfiets…. in het bos vlakbij de DogMountainInn doen we een ronde op het boogschietparcours waarna we voor de afwisseling in de tuin van de DogMountainInn zelf sieraden maken voor baas en hond… en als klap op de vuurpijl gaan we weer als vanouds met Judith Lissenberg een fun middag doen wederom in de tuin van de DogMountainInn.

€ 125,00 p.p.

 

Hap en Stap 19 – 26 augustus

4 dagen mooie hikes naar de leukste berghutjes om lekker te lunchen of een heerlijke jausen te verorberen of voor een lekkere avondmaaltijd. We variëren van blauw tot rode wandelingen met watervallen en prachtige meren. Inclusief 1 x bbq en kampvuur in de tuin van de DogMountainInn.

Prijs € 150,00 p.p.

De maaltijden in hutten zijn voor eigen rekening.

Je kan deze programma’s boeken door het boekingsformulier in te vullen op de DogMountainInn website www.dogmountaininn.eu of op de MountainChalet website www.mountainchaletaustria.com en daarbij een mailtje te sturen aan info@dogwalktrail.com dat je een bepaald programma er bij wilt boeken.