WIE ZIJN WIJ EN WAAR STAAN WIJ VOOR

Wie zijn wij en waar staan wij voor

Bianca is al sinds 2000 eigenaresse van het bedrijf DogWalkTrail. Sinds 2007 gesteund door Francois. In de Belgische Ardennen is DogWalkTrail in 2000 gestart en inmiddels is het bedrijf ook al ruim 20 jaar actief in Oostenrijk. Sanne heeft inmiddels met een deel van het freelance team en haar vriend Wouter DogWalkTrail Benelux overgenomen. De Corona jaren hebben bij DogWalkTrail het een en ander aan veranderingen meegebracht maar ook het intussen al 23 jaar in de bergen rondlopen heeft ons er voor doen kiezen om ons team een stuk kleiner te maken. Bianca is met het vaste team (Francois, Katinka en Eva en een groot deel van het jaar Corine) actief in Oostenrijk waar een aantal maanden per jaar ook een deel van onze freelancers te vinden zijn.

Alle vaste medewerkers hebben bij DogWalkTrail zowel intern als extern opleidingen gedaan om jullie op een zo goede mogelijke en veilig mogelijke manier te mogen begeleiden in de bergen, leuke activiteiten te kunnen bieden zowel op het land als op het water, en alle medewerkers zijn goed opgeleid in EHBO voor mensen en natuurlijk ook voor de hond. Ook worden zij steeds weer verder opgeleid in hun kennis over honden gedrag.

DogWalkTrail heeft met de DogMountainInn een eigen accommodatie met 5 appartementen en 1 pensionkamer en daarnaast beheren we ook de MountainChalets Storm en Down Under.

Ieder jaar doet ieder van ons mee aan opfris dagen voor outdoor-activiteiten, EHBO voor mensen en dier en gaan we naar de opfrisdagen van het Salzburger Bergwanderfürhrer Verband.

Op jullie vakantie komen jullie (zoals al genoemd) ook nog een leuk team aan opgeleide freelancers tegen die zowel in de Benelux als in Oostenrijk en op de speciaal reizen aan het werk zijn. Zij komen af en toe assisteren bij eventuele activiteiten die we voor baas en hond bij de DogMountainInn aanbieden of gaan mee als gids op wandelingen.