Voorwaarden en Impressum DogWalkTrail

Voorwaarden en Impressum  DogWalkTrail: 

 • Wij raden je aan jezelf en je hond goed te verzekeren voor de reis. Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er rekening mee dat niet alle reisverzekeringen alle (buitensport)activiteiten dekken. Check dit bij de (reis)verzekeraar.

 • Je bent zelf aansprakelijk voor de schade die jij of je hond aan derden of aan materiaal van derden toebrengt. Met veel verschillende honden is het soms moeilijk voor de honden om in de roedel hun plaats te vinden. Dit kan in enkele gevallen problemen opleveren. DogWalkTrail hanteert strikte veiligheidsnormen, doch deelname aan onze reizen, programma’s en activiteiten geschiedt ten allen tijden op eigen risico. DogWalkTrail kan derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor materiële schade en/of lichamelijk letsel, ontstaan binnen de tijdsduur van je arrangement.

 • De activiteiten uitgevoerd door DogWalkTrail zijn aangepast aan een zodanig niveau dat eenieder, met gezonde lichamelijke conditie in staat wordt geacht dit naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit geldt evenzeer voor de honden. Mocht je zelf of de hond een medische aantekening hebben dan ben je verplicht dit op de bevestiging aan te geven.

 • Het is raadzaam voor je met de hond op vakantie gaat nog even bij de dierenarts langs te gaan voor de verplichte rabiësvaccinatie in het land waar je onze vakanties boekt en vraag welke inentingen de hond eventueel nog meer nodig heeft. Denk aan tekenspray/behandeling en aan een kennelhoest enting. Wij stellen een goede anti vlo-behandeling verplicht. Je bent ook verplicht te melden indien je hond een besmettelijke ziekte heeft. Dit om onze andere honden gasten te beschermen. Vergeet niet het inentingsboekje/dierenpaspoort mee te nemen naar het buitenland.

 • Op de na je boeking toegestuurde bevestiging en factuur staan alle bijkomende kosten vermeld voor eventuele schoonmaakkosten en toeristenbelasting. Deze kunnen eventueel nog veranderen omdat een door ons gebruikt schoonmaakbedrijf of de gemeenten nieuwe tarieven gaan hanteren. Deze veranderingen zijn minimaal maar zodoende kan het bedrag dus afwijken van wat op je bevestiging/website staat vermeld.

 • Je kunt bij DogWalkTrail een Annuleringsregeling afsluiten voor het geval je vanwege ziekte van de hond dient te annuleren.

  Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van de totale reissom kun je kosteloos annuleren indien de hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en je daardoor genoodzaakt bent de reis te annuleren. Je dient bij annulering wel een medische verklaring (attest) van de dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden je ten allen tijde aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht je deze annulerinsregeling willen afsluiten dan dien je dit aan te geven op het boekingsformulier. Je kan deze regeling alleen afsluiten op het moment van boeken.

  Annuleringsvoorwaarden:
  • Bij annulering tot 6 weken voor aankomst brengen wij 25% van de totale reissom in rekening.
  • Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aankomst brengen wij 50% van de totale reissom in rekening.
  • Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst brengen wij de totale reissom in rekening.

  Annulering door de organisator
  • Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaald programma (vermeld bij elk programma) houdt DogWalkTrail zich het recht voor een programma te annuleren. DogWalkTrail kan dit doen tot 4 weken voor aankomst. Vanzelfsprekend stellen wij je een alternatief programma voor. Indien je hiermee niet akkoord gaat zal DogWalkTrail de totale reissom terugstorten.

  • Alle foto’s die DogWalkTrail gemaakt heeft of die je ons toestuurt kunnen worden gebruikt op de site of facebook pagina’s van DogWalkTrail. Mocht je daar een probleem mee hebben dan vragen wij je dit vooraf al bij de boeking te vermelden. Dit staat ook in de voorwaarden vermeld en zodra je een boeking doet stem je in met de voorwaarden. Natuurlijk respecteren wij je wensen wanneer je dit liever niet wilt.

 • Privacyverklaring: https://www.dogwalktrail.eu/privacy-verklaring.htm

Impressum

DogWalkTrail/DogMountainInn
Mühlbachstrasse 22
5722 Niedernsill
Oostenrijk

B van Leeuwen
Bank: Raffeisenverband Salzburg
IBAN: AT74 3500 0000 0401 9436
BIC: RVSAAT2S

BTW Nr DogWalkTrail. : ATU 56614934

+43 6767601022

www.dogwalktrail.com

info@dogwalktrail.com