DogWalkTrail The Good Life

DogWalkTrail The Good Life

Voorbeeld van een Good Life programma

Zaterdagavond Aankomst in de MountainChalets of DogMountainInn. Opgemaakte bedden, hondenbedden, ontbijtpakket voor de zondagochtend en een borrelpakket staan voor jullie klaar.

Zondag Genieten jullie van het ontbijt en komen wij daarna het programma voor deze week bespreken. We vragen jullie wat jullie samen met de hond zouden wensen, willen, kunnen. (niveau van de wandelingen, losloop wandeling of aanlijnwandeling, met gondel of zonder gondel, watervallen of juist alpenweides enzovoorts) Daarna gaan jullie zelf op stap. Wij geven aan waar de mooiste plekjes zijn om zelf even te kunnen inlopen.

Maandag tot en met vrijdag Genieten van 4 wandelingen met gids inclusief lunch. Je wordt opgehaald, ervaren een prachtige trail door de bergen, gaan lekker lunchen in de vorm van een picknick of een lunch in een hut en na de wandeling word je weer teruggebracht naar de accommodatie. Daar staat weer een heerlijk borrelpakketje klaar. In de avond wordt het eten of door ons bij jullie verzorgd of gaan jullie lekker uit eten in een lokaal restaurant.

In overleg kunnen we een afwijkend programma maken.

Voorbeeld prijs Good Life programma vanuit appartement Bodhi in de DogMountainInn

€  1040,00 p.p.

Deze prijs is inclusief:

7 overnachtingen
4 wandelingen met privegids
Ontbijt pakket voor de zondagochtend.
Luxe eten: Lunch, diner, borrelpakketje op de 4 wandeldagen.
Borrelpakket bij aankomst.
Linnenpakket
Hout voor de houtbrander in de winter.
Zelfstandige uitgeschreven wandeling.
Informatiemap.