DogWalkTrail The Good Life

The Good Life

Bij The Good Life boek je een week (of langer natuurijk) vanuit de MountainChalets Storm of Down Under of een van de appartementen van de DogMountainInn. Bij deze boeking zijn 4 (mag ook minder zijn) wandeling inclusief. Op deze 4 wandeldagen heb je je eigen privegids, wordt je opgehaald bij de accommodatie en maak je een mooie wandeling waarbij de lunch (lekkere broodjes mee of in een hut) al inclusief is. Na afloop heb je in je accommodatie wat lekkers klaar staan in je borrelpakket…

The Good Life is een programma op maat dus indien je interesse hebt neem dan via de mail contact met ons op. (info@dogwalktrail.com)

Voorbeeld van een Good Life programma vanuit appartement Bodhi in de DogMountainInn:

Zaterdagavond

Aankomst in de MountainChalets of DogMountainInn waar een borrelpakket voor jullie klaarstaat!

Zondag

Genieten jullie van het ontbijt en komen wij daarna het programma voor deze week bespreken. We overleggen nog wat jullie samen met de hond zouden wensen, willen, kunnen. (niveau van de wandelingen, een keer met een gondel of juist niet, watervallen of juist alpenweides enzovoorts) Daarna gaan jullie zelf op stap. Wij geven aan waar de mooiste plekjes zijn om zelf even te kunnen inlopen aan de hand van een uitgeschreven wandeling.

Maandag tot en met vrijdag

Genieten van 4 wandelingen met gids inclusief lunch. Jullie worden opgehaald, ervaren een prachtige trail door de bergen, gaan lekker lunchen in de vorm van een picknick of een lunch in een hut en na de wandeling word je weer teruggebracht naar de accommodatie. Voor de avond kunnen we als jullie willen een restaurant aanraden en/of reserveren. (eigen kosten)

€  1425,00 p.p. (bij deelname 2 personen)

Deze prijs is inclusief:

7 overnachtingen
4 wandelingen met privegids (Gidsentarief Salzburger bergwandelgidsen € 250,00 per dag) inclusief vervoer heen en terug naar de wandeling.
Lunch, borrelpakketje op de 4 wandeldagen.
Borrelpakket bij aankomst.
Linnenpakket (handdoeken, beddengoed)
Hout voor de houtbrander in de winter.
Zelfstandige uitgeschreven wandeling.
Informatiemap