Winter week

Deze week verblijf je samen met andere gasten in onze eigen DogMountainInn in Niedernsill. Vanuit daar maken we prachtige wandelingen in de directe omgeving van en in het Nationaal Park Hohe Tauern. Afhankelijk van het weer en de sneeuwcondities kunnen we wat hogerop de berg gaan of iets lager blijven. We wandelen in principe op sneeuwschoenen wat heel makkelijk is en voor iedereen geschikt.

Wanneer: 10 – 17 februari 2024

Minimaal 6 deelnemers

Wat kost het: € 725,00 p.p.

Wat krijg je daarvoor: 7 overnachtingen, 3 halve dag wandelingen onder begeleiding gids (2x sneeuwschoen, 1x gewone wandeling) 1x pendelwandeling (zelfstandig op pad met uitgeschreven wandeling)

Wat komt daar nog bij: je reis naar Oostenrijk heen en terug. Vervoer ter plaatse, maaltijdenpakket € 90,00 p.p. (verdere info lees je verderop) drankjes. Verzekeringen. Schoonmaakkosten € 35,00 per persoon en toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. vanaf 15 jaar.

Ervaring: van blauw tot licht rood en dus voor iedereen met een normale conditie en zonder bergwandel ervaring geschikt.

De winterweek week vindt plaats vanuit een vaste standplaats. Dit houdt in dat je de bagage in de DogMountainInn blijft voor de gehele week en dat je tijdens de wandelingen alleen bagage voor de dag bij je hebt. De wandeltijden bedragen ongeveer 2,5 tot maximaal 3 uur.

Overige informatie

De uitvoer van het programma en de volgorde tijdens deze week zijn afhankelijk van de weersomstandigheden. Indien een wandeling geen doorgang kan vinden zal er altijd getracht worden een alternatief programma aan te bieden.

Gedurende de wandelingen dienen de honden in principe aangelijnd te zijn. Dit is een verplichting in Oostenrijk en is voor de veiligheid van jou en je hond. Tijdens de wandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. De gidsen zullen aangeven wanneer de hond eventueel los kan. Er is tijdens de week meer dan voldoende gelegenheid om de hond lekker te laten rennen. Dit is ook mogelijk in de tuin van de DogMountainInn.

Verplicht:

Op deze week MOET je goede bergschoenen (minimaal categorie B) hebben, regenkleding en goede wandelbroek dus GEEN spijkerbroek.

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn mogelijkheid om rauw vlees te bestellen. Dit is gemalen vlees zonder verdere toevoegingen. Ook is het mogelijk om alternatieven mee te brengen die niet in de vriezer moeten. Je kunt bij ons team in Nederland bijvoorbeeld Carnivoer 2Go aanschaffen. https://dogwalktrail.nl/carnivoer

Accommodatie

Je verblijft deze week in je eigen slaapkamer met eigen sanitair in onze DogMountainInn. In de DogMountainInn zijn 5 appartementen en 1 pensionkamer. Naar aanleiding van de volgorde van binnenkomst en samenstellingen van de boeking (man/vrouw/ras en geslacht van de honden/etc) maken wij de indeling. Het kan zijn dat je de woonkamer en/of keuken van een appartement deelt met een andere gast maar je hebt dus altijd je eigen slaapkamer en sanitair.

Maaltijden

Alle maaltijden die we aanbieden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro. De maaltijden in de bistro zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Het maaltijdenpakket a € 90,00 p.p. bestaat uit 4 x avondeten in de DogMountainInn. De overige maaltijden verzorg je zelf. Voor ontbijt is het mogelijk om zelf broodjes te bestellen bij de bakker.

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.

Loopse teven zijn niet toegestaan op een groepsreis