DogTrekking

DogTrekking

Wil je graag met je hond op pad in de bergen maar eigenlijk liever op jezelf en niet in een groep?

Bij DogTrekking ga je zelfstandig op pad van hut naar hut. De routes zijn door ons uitgeschreven en je krijgt een kaart mee. De hutten worden door ons gereserveerd.

De afstanden tussen de hutten is met opzet niet te groot, te lang of te zwaar zodat dit voor iedereen goed te doen is. Enige ervaring in de bergen is wel van belang zodat je weet hoe je de weg moet vinden maar je hoeft geen ervaren zelfstandige bergwandelaar te zijn om deze tochten te kunnen doen.

Je slaapt in de hutten samen met je hond op 1 kamer maar veelal mag de hond niet mee in de eetruimte. De hond moet dus zonder problemen even alleen kunnen zijn. Denk er ook aan dat je zelf het eten voor de hond mee moet dragen.

Indien je interesse hebt in zo’n tocht laat dit dan ons via de mail weten (info@dogwalktrail.com) dan doen wij je een voorstel. Wij beiden deze tochten aan in de gebieden Rauris, Grossglockner en Grossvenediger.

Voorbeeld:

Vroeger stond hier dan een mooi voorbeeld van zo’n tocht maar aangezien we heel vaak verzoeken krijgen om een offerte te maken en dan vervolgens na het versturen van zo’n gedetailleerde reisbeschrijving niks meer horen moeten we concluderen dat we dan een leuke tocht gratis en voor niks weg hebben gegeven….

Mocht je daadwerkelijk interesse hebben om de reis ook echt bij ons te boeken en niet gratis een deels uitgewerkte reis/tocht te krijgen kan je je altijd melden via een mailtje aan info@dogwalktrail.com