Take It Easy week

Voor iedereen, baas oud of jong en/of hond groot of klein, die wel in de bergen wil wandelen maar voor wie het niet te zwaar hoeft….

Wanneer:  4 – 11 mei 2024

Maximaal 10 deelnemers minimaal 4 deelnemers.

Wat kost het: € 725,00 p.p. (Met de kinderen op vakantie? Vraag naar onze speciale prijzen voor gezinnen).

Wat krijg je daarvoor:

7 overnachtingen.

5 wandelingen (alle relaxt en niet zwaar) 4x met gids, Krimmler wasserfall/Trieffen/Rauris/Gondel) en 1x worden jullie als groep afgezet en lopen jullie zelfstandig terug naar de DogMountainInn of de auto’s.

1x avondprogramma (kampvuur/heisse choco/marshmellows)

Wat komt daar nog bij: je reis naar Oostenrijk heen en terug. Vervoer ter plaatse, maaltijdenpakket € 175,00 per persoon (€ 145,00 voor de kinderen tot 15 jaar) drankjes. Verzekeringen. Schoonmaakkosten € 35,00 p.p. en toeristenbelasting € 2,05 p.p.p.n. vanaf 15 jaar.

Ervaring: Deze week is geschikt voor iedereen met een normale conditie.

Je hebt deze week 1 vrije dag.

Overige informatie

De uitvoer van het programma en de volgorde tijdens deze week zijn afhankelijk van de weersomstandigheden vanwege de grote hoogte waarop we verblijven. Indien een wandeling geen doorgang kan vinden zal er altijd getracht worden een alternatief programma aan te bieden.

Tijdens de week is er 1 vrije dag. Wij adviseren je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als persoon is het beter maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze ervaring (intussen meer dan 22 jaar) heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn.

Gedurende de wandelingen dienen de honden in principe aangelijnd te zijn. Dit is een verplichting in een Nationaal Park en is voor de veiligheid van jou en je hond. Tijdens de wandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. De gidsen zullen aangeven wanneer de hond eventueel los kan. Er is tijdens de week meer dan voldoende gelegenheid om de hond lekker te laten rennen. Dit is ook mogelijk in de tuin van de DogMountainInn.

Verplicht: Op deze week MOET je goede bergschoenen (minimaal categorie B) hebben, regenkleding en goede wandelbroek dus GEEN spijkerbroek.

Accommodatie

We verblijven tijdens deze week in onze eigen DogMountainInn. Je krijgt hier je eigen slaapkamer en eigen douche/toilet. Het kan zijn dat je slaapkamer zich wel bevindt in een appartement wat je deelt met een andere deelnemer qua woonkamer/keuken. De DogMountainInn heeft een leuke bar/bistro, een heerlijk terras en tuin met losloop gedeelte. Natuurlijk is de tuin volledig omheind.

Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek.
Je rekent dit echter hier ter plaatse af. Prijs € 175,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 6x avondeten (hoofd en nagerecht) Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn bistro. De lunch bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinken/fruit/reepje). De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Loopse teven kunnen niet deelnemen.

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Sluit een goede reisverzekering af. Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn mogelijkheid om rauw vlees te bestellen. Dit is gemalen vlees zonder verdere toevoegingen. Ook is het mogelijk om alternatieven mee te brengen die niet in de vriezer moeten. Je kunt bij ons team in Nederland bijvoorbeeld Carnivoer 2Go aanschaffen. https://dogwalktrail.nl/carnivoer