Utah Waterspektakel weekend

Dit weekend bieden we anders aan dan normaal. We bieden alleen de activiteiten aan, in dien je wilt overnachten zul je zelf de accommodatie regelen. Je kunt deelnemen aan alle 3 de activiteiten maar het is ook mogelijk te kiezen om 1 of 2 activiteiten mee te doen. Op het aanmeldformulier kun je aangeven met welke activiteiten je wilt deelnemen 

De activiteiten in dit weekend zijn is in de omgeving van La Roche en Ardenne, waarbij we een mooie wandelingen maken op de vrijdag, een kanotocht van +/- 8 km op de rivier de Ourthe op de zaterdag en een Sup tocht over het stuwmeer van Nisramont op de zondag, en dat allemaal samen met jouw hond.

Ook op de kano en SUP dag zal er eerst een wandeling gemaakt worden. Krijg je duidelijke instructie voordat je het water op gaat en gaan er gids/instructeurs mee het water op.

Alle activiteit dagen zijn incl. heerlijk lunchpakket!

Vrijdag 27 mei 2022 – Wandeling le Herou €45,- p.p.

Starten om 12.00 uur in Nadrin voor een aangelijnde wandeling van +/- 4 uur met de nodige hoogte verschillen, paden langs de rivier. De wandeling eindigt over het prachtige schiereiland le herou met zijn 1400 meter lange verticale rotswand waar wij via een uitdagende pad met ketting op prachtig uitzicht plek komen.

Zaterdag 28 mei 2022 – Dogpaddling L’Ourthe €85,- p.p.

Starten om 10.00 uur in Hampeau met een aangelijnde wandeling van +/- 2 uur zodat de honden goed zijn uitgelaten. na het nuttigen van ons lunchpakket zullen we naar Grandhan rijden om vervolgens de Ourthe op te gaan in de kano samen met jouw hond. Er zal gevaren worden per 2 personen en honden in de kano.

Zondag 29 mei 2022 – HondenSUP Nisramont €85,- p.p.

Starten om 10.00 uur bij de barrage de Nisramont met een wandeling van +/- 2 uur met onderander uitzicht op het stuwmeer. bij terugkomst bij de barrage zullen we lunchen om vervolgens met de SUP het prachtige stuwmeer op te gaan om een ronde te peddelen.

Er is een mogelijkheid om met een duo-sup te varen, hier kun je met 2 baasjes en de 1 of 2 honden op. Dit is vooral fijn voor als er 2 baasjes mee zijn van 1 of 2 honden en waarbij de hond/en op 2 aparte boards zitten ze vaak erg onrustig worden en graag naar het andere baasje willen om de roedel bij elkaar te houden. op de duo-sup blijft de roedel bij elkaar en is er veel meer rust. wil je een duo-sup gebruiken geef dit aan op het aanmeldformulier bij opmerkingen.

  • €20,- korting als je mee doet met alle 3 de activiteiten. €10,- korting als je mee doet met 2 activiteiten
  • Maximaal 1 hond per persoon
  • Geschikt voor baas en hond met een goede gezondheid en een basis conditie
  • Minimum van 6 deelnemers, maximum van 14 deelnemers