3 daagse dog backpacking Ardennen

Backpacken door de woeste natuur van de Ardennen samen met jouw hond. We zullen in de regio La Roche en Houffalize een mooie tocht maken waar we onderandere op smalle rotsige paadje langs de rivier wandelen en het langwerpige schiereiland Le Herou zullen gaan ontdekken met zijn 1400 meter lange rots wand die verticaal omhoog loopt. 

Alles nemen we mee op ons rug, zodat we langs de Ourthe in het wild kunnen overnachten. Van tent, maaltijden tot ons drink water.

Het programma ziet er als volgt uit!

Vrijdag aankomst op de camping om 17.00 uur met een welkoms drankje en een simpele maaltijd en, nadat de tentjes zijn opgezet, zullen we een avond wandeling maken.

Zaterdag backpacken we naar ons volgende overnachtingsplek in het het wild. Dit is een dagwandeling van ongeveer 5 tot 6 uur effectieve wandeltijd in heuvelachtig gebied met bepakking.

Zondag zullen we via een andere route weer terug backpacken (4 tot 5 uur effectieve wandeltijd) naar de camping waar onze auto’s staan. Rond 16.00 uur krijg je nog een lekkere maaltijd in de taverne en zal daarna het vertrek naar huis gepland zijn.

  • 1 hond per persoon, meer in overleg
  • Geschikt voor baas en hond met een goede gezondheid en goede conditie
  • mogelijkheid om eigen lichtgewicht tent mee te brengen of een lichtgewicht tent van ons te lenen waar je met 1 of 2 personen gebruik van kan maken. 
  • Honden zullen het gehele weekend aan de lijn blijven.
  • minimaal 5 pers, maximaal 6 personen