Ardennen Winter wandelweekend

Dit weekend is in de omgeving van Tenneville en Nisramont, waarbij we mooie aangelijnde wandelingen maken en wie weet in een wit wonderland. We overnachten in een hondvriendelijke accommodatie waarbij iedereen een Privé slaapkamer krijgt met een tweepersoons bed. geef je samen op en wil je de kamer en bed delen is dat natuurlijk zeker mogelijk.

Het programma ziet er als volgt uit!

Vrijdag: aankomst tussen 17.00 – 19.00 uur met een welkoms drankje, een soep maaltijd en avond wandeling.

Zaterdag: na een uitgebreid ontbijt, maken we deze dag een wandeling van +/- 4 tot 5 uur. bij terug keer zullen we heerlijk de open haard aansteken om lekker bij het vuur weer op te warmen. We zullen gezamenlijk in de accommodatie dineren, wat uiteraard voor jullie wordt klaar gemaakt.

Zondag: wederom na het heerlijke ontbijt maken we deze dag een wandeling van +/- 3 tot 4 uur. Rond 15.00/16.00 uur is het eventuele vertrek naar huis gepland.

Optioneel is het mogelijk om het weekend te verlengen naar maandag ochtend. Kosten €40,- extra dit is incl. diner op zondagavond, overnachting, drankjes en uitgebreid ontbijt op maandag ochtend. Maandag ochtend om 10.00 uur zullen we de accommodatie moeten verlaten

  • Minimaal 5,  maximaal 10 personen
  • Maximaal 2 honden per persoon, meer in overleg
  • Geschikt voor baas en hond met een goede gezondheid en een basis conditite
  • Privé slaapkamer met tweepersoonsbed
  • wil je de kamer en bed delen, geef elkaar samen op en krijg een korting van €40,- p.p.