Alleenreizende week najaar

Alleenreizende week in het najaar van 2022

Deze week verblijf je samen met andere hondenliefhebbers die ook alleen op vakantie zijn
in onze eigen DogmountainInn in Niedernsill. Vanuit daar maken we prachtige wandelingen in onze directe omgeving en het Nationaal Park Hohe Tauern. 

Wanneer: 17 tot 24 september 2022

Maximaal 10 deelnemers minimaal 4 deelnemers.

Wat kost het: € 770,00 p.p.

Wat krijg je daarvoor: 7 overnachtingen, 3 wandelingen onder begeleiding gids, 1x zelfstandige uitgeschreven wandeling, een dropping, 1x avondprogramma, alle maaltijden, lunch in een hut

Wat komt daar nog bij: je reis naar Oostenrijk heen en terug. Vervoer ter plaatse, drankjes. Verzekeringen. Schoonmaakkosten € 30,00 en toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.

Ervaring: van blauw tot licht rood en dus voor iedereen met een normale conditie geschikt.

De Alleenreizenden week vindt plaats vanuit een vaste standplaats. Dit houdt in dat je de bagage in de DogMountainInn blijft voor de gehele week en dat je tijdens de wandelingen alleen bagage voor de dag bij je hebt. De wandeltijden bedragen ongeveer 2,5 tot maximaal 3 uur.

Overige informatie

De uitvoer van het programma en de volgorde tijdens deze week zijn afhankelijk van de weersomstandigheden vanwege de grote hoogte waarop we verblijven. Indien een wandeling geen doorgang kan vinden zal er altijd getracht worden een alternatief programma aan te bieden.

Tijdens de week is er 1 rustdag. Wij adviseren je ten zeerste om deze dag niet echt te gaan wandelen. Voor jou als persoon is het beter (ook al ben je wellicht zonder problemen in staat om 6 dagen vol door te wandelen) maar voor de hond zijn er naast de wandelingen heel veel extra (vaak nieuwe) indrukken op te doen. Dit kost enorm veel energie. Onze (intussen 20 jaar) ervaring heeft ons geleerd dat dit soort weken voor de honden behoorlijk vermoeiend zijn.

Naast de 4 wandelingen die inclusief zijn in het programma kan je deze week indien je wenst nog meedoen aan een optionele wandeling of activiteit. Bijvoorbeeld een wandeling op de DogHiking Friday (dit zijn pittigere dag wandelingen die langer dan 3 uur in beslag nemen) of naar een bergtop met een kruis of een andere uitdagende rode of zwarte wandeling.

Gedurende de wandelingen dienen de honden in principe aangelijnd te zijn. Dit is een verplichting in een Nationaal Park en is voor de veiligheid van jou en je hond. Tijdens de wandelingen mogen honden niet aan flexlijnen aangelijnd zijn. De gidsen zullen aangeven wanneer de hond eventueel los kan. Er is tijdens de week meer dan voldoende gelegenheid om de hond lekker te laten rennen. Dit is ook mogelijk in de tuin van de DogMountainInn.

Verplicht:
Op deze week MOET je goede bergschoenen (minimaal categorie B) hebben, regenkleding en goede wandelbroek dus GEEN spijkerbroek.

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn mogelijkheid om rauw vlees te bestellen. Dit is gemalen vlees zonder verdere toevoegingen. Ook is het mogelijk om alternatieven mee te brengen die niet in de vriezer moeten. Je kunt bij ons team in Nederland bijvoorbeeld Carnivoer 2Go aanschaffen. https://dogwalktrail.nl/carnivoer
Alleenreizende Week

Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zaterdagavond soep met brood tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je krijgt 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 6x avondeten (hoofd en nagerecht)

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro. Het ontbijt bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinken/fruit/reepje). De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Annuleringsregeling

Het is mogelijk een annuleringsregeling te treffen bij DogWalkTrail. Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medisch attest (verklaring) van uw dierenarts te overleggen. Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijden aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten. Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier. Het is niet mogelijk om de annuleringsregeling op een later tijdstip nog af te sluiten.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
loopse teven zijn niet toegestaan op een groepsreis

Foto’s van de alleenreizende week zijn te vinden onder: http://www.mijnalbum.nl/Album=XEWAXJVX