Skip to content

Specials

Deze korte en langere vakanties met de hond zijn bedoelt voor mensen die net even een stapje meer outdoor willen beleven. Het gaat om honden en baasjes die behoorlijk fit zijn, goed ter been zijn, goede conditie hebben en een beetje outdoor en adventure wel kunnen waarderen. We bieden voor de baasjes en honden die graag op avontuur gaan de volgende uitdagingen Dit gaat om zowel "dogpaddling" en "Doghiking" en "DogWalkTrail Goes…"

Het "Dogpaddling" gaat om het kanovaren met hond op meerdere dagen of voor op een rivier en op sommige vakanties ook om suppen met hond (stand up paddling). We varen wat avontuurlijkere tochten in de Ardennen, geven workshops in Nederland als voorbereidingen op Zweden en Duitsland en gaan naar Zweden voor een kanotour van een paar dagen en kamperen in het wild.

De "DogHikes" gaan om prachtige wandelingen in de natuur. Deze wandelingen zijn altijd een beetje avontuurlijker, langer en verlangt een goede conditie. We praten hier dan over de rode/donker rode en zwarte wandelingen. Voor blauwe wandelingen en licht tot rode wandelingen kun je terecht op onze Dogwalktrailaustria site.

DogWalkTrail Goes.... Gaat om nieuwe reizen in prachtige landen waar we kunnen "DogPaddlen" en "DogHiken". Sommige reizen zijn nieuw en sommige zijn oud. Ook hier is het belangrijk dat mensen en honden fit zijn, van uitdagingen en avontuur houden en durven iets nieuws aan te gaan.

Voor alle activiteiten geldt dat de deelnemers ouder zijn dan 20 jaar en de honden minstens 1,5 jaar oud zijn en maximaal 10 jaar. Op sommige reizen maximaal 1 hond en op sommige maximaal 2 honden. Meer dan 2 per persoon is vanwege veiligheid niet mogelijk. De honden mogen niet loops zijn, moeten redelijk sociaal zijn (samen in een groeps tent kunnen zitten, samen in een auto of kano kunnen zitten zonder al te veel problemen. Bij twijfel even mailen.

Contact

Wilt u meer infomatie stuurt u dan een e-mail
  • DogWalkTrail
  • Tauernweg 5, 5721 Walchen, Oostenrijk
  • Eigenaren Bianca & Francois
  • 0436767601022 - 00436766267910
  • info@dogwalktrail.com

DogWalkTrail Since 2000 | | Privacy verklaring