Skip to content

Ski week

Hou je van sneeuw, ben je gek van skiën/snowboarden en wellicht wil je ook wel een stukje in de poedersneeuw maar wil je dit het liefste doen zonder je hond thuis te laten? Dan is dit jouw ideale vakantie!
Ski Week
Wat gaan we doen?
Deze week is dus speciaal voor gasten die graag skiën/snowboarden en die de hond mee willen meenemen op vakantie. In deze week is er voor 6 dagen uitlaatservice in de DogMountainInn. Door de uitlaatservice kan je lekker een groot deel van de dag lekker skiën/snowboarden zonder dat je hond de hele dag binnen moet zitten. Je skiet op 3 dagen onder begeleiding van 1 van onze gidsen en dat elke dag in een ander gebied. De gebieden Zell am See, Kaprun, Saalbach Hinterglemm, Kitzbühel/Kirchberg en Hochkönig (Maria Alm) staan ons daarbij ter beschikking. De andere dagen ski je zelfstandig (kan natuurlijk prima met de deze week aanwezige groep) en we kijken of we 1 off piste dag onder begeleiding van een gids kunnen doen als er interesse is en de sneeuwomstandigheden het toelaten.

Wanneer: 29 januari - 5 februari 2022

Reissom:
€ 595,00 p.p. Voor de niet skiërs is er een korting van € 200,00 p.p. Minimaal 6 deelnemers

Inclusief: 7 overnachtingen in een appartement van DogMountainInn, gidsen. We verblijven tijdens deze week in onze eigen DogMountainInn. Je krijgt hier je eigen slaapkamer en eigen douche/toilet. Het kan zijn dat je slaapkamer zich wel bevind in een appartement wat je deelt met een andere deelnemer qua woonkamer/keuken.

Exclusief: gids voor de eventuele freeride dag, eventuele taxi kosten voor de freeride dag, materiaal voor al het skiën, skipassen alle maaltijden en vervoer, schoonmaakkosten (€ 30,0 p.p. toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n.)

Voor wie:
Als baasje moet je echt geen fenomenale skiër te zijn maar wel op de piste goed kunnen skiën (dat wil zeggen parallel en onder controle zonder problemen een rode piste af kunnen dalen)

Gidsen:
De tochten op de piste worden door de DogWalkTrail gidsen verzorgd (naast bergwandelgids zijn zowel Bianca als Eva als Francois gediplomeerde skileraren) De eventuele freeride dag (off piste) worden gegidst door Staatlich gediplomeerde ski gidsen. Ook tijdens deze off piste dag zal er altijd een DogWalkTrail gids meegaan.

Materiaal:
Voor het materiaal zorg je zelf. Je kan ter plaatse ski’s huren natuurlijk. Voor eventuele off opiste freeride dag is het fijn om freeride ski’s te huren. Indien nodig zijn de lawinepieps, schep en sonde en eventuele gebruik van een airbag ook hier ter plaatse te hurezijn inclusief bij de offpiste gids, de airbag kost ussen de € 30,00 a € 35,00 per dag.
Ski Week
Geen skiër:
Indien er iemand meegaat op deze week die niet wil of kan skien is het mogelijk om deze week mee te gaan op 1 of 2 sneeuwschoenwandelingen en hebben we zelfstandig uit te voeren uitgeschreven wandelingen.

Wat heb je nodig voor het sneeuwschoenwandelen:

Goede wandelschoenen categorie B Goede buitensport kleding in de vorm van een ski/winter wandelbroek, lagen voor het bovenlijf (meer hierover in de paklijst bij de bevestiging) Klein dag rugzakje Goede wandelstokken (ook bij DogWalkTrail te leen) Paw wax of vaseline voor de hond (als je hond schoentjes accepteert dan kun je ze schoentjes aan trekken) De honden hebben een tuig om tijdens de activiteiten (deze zijn te leen of te koop bij DogWalkTrail)

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn mogelijkheid om rauw vlees te bestellen. Dit is gemalen vlees zonder verdere toevoegingen. Ook is het mogelijk om alternatieven mee te brengen die niet in de vriezer moeten. Je kunt bij ons team in Nederland bijvoorbeeld Carnivoer 2Go aanschaffen. https://dogwalktrail.nl/carnivoer Loopse teven kunnen niet deelnemen.

Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je rekent dit echter hier ter plaatse af met de bistro. Prijs € 120,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 5x avondeten (hoofd en nagerecht) Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky’s Vergnügen. De lunch bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes/drinkpakje/fruit/reepje). De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
Ski Week
Ski Week
Ski Week

Contact

Wilt u meer infomatie stuurt u dan een e-mail
  • DogWalkTrail
  • Tauernweg 5, 5721 Walchen, Oostenrijk
  • Eigenaren Bianca & Francois
  • 0436767601022 - 00436766267910
  • info@dogwalktrail.com

DogWalkTrail Since 2000 | | Privacy verklaring