Promofilm DogWalkTrail

Dogwalktrail movie week: 6 dagen genieten van een lowbudget reis vanuit de DogMountainInn

Wil je een weekje meedraaien op de mooie DogWalkTrail bergset van Oostenrijk en er een paar daagjes lowbudget tussen uit? Lees dan even verder.

Deze week wordt er weer een mooie film gemaakt door Moodmasters.

We hebben dit jaar natuurlijk het plan om alle accommodatie op film te zetten en stukjes uit de oude winter en zomer films te halen. Nu willen we ook graag een stukje skifilm hebben en wat nieuwe shots van de winter wandelingen en onze gezellige bistro. We hebben inmiddels prachtige filmpjes van Nederland en van België en van Oostenrijk in de winter en in de zomer maar we willen graag weer een prachtige nieuwe film hebben van Oostenrijk.

Wat zoeken we en wat kunnen we je bieden:

We zoeken mensen die een beetje kunnen skiën en die een normale conditie hebben om lekker te kunnen sneeuwschoenwandelen of lekker hier door de besneeuwde weides kunnen lopen.

Als jij en je hond een normale conditie hebben, de honden goed aan de lijn kunnen lopen maar ook goed los kunnen lopen en sociaal zijn voor zowel dier als mens dan kunnen jullie mee.

Kun je niet skiën dan kunnen wij je wel een uurtje les geven. Staat ook leuk op film toch J

Wat bieden we:

 Voor € 450,00 per persoon kun je 6 dagen spelen in de sneeuw.

 Jullie gaan een ochtend op de berg met ski’s of sneeuwschoenen. Dan zullen we de middag doorbrengen op sneeuwschoenen en lekker wandelen naar een gezellige hut om lekker te gaan lunchen.

We gaan een dagje op pad over de besneeuwde weide vlaktes waar we lekker zullen wandelen.

Er zal een wandeling zijn met gids: In deze tijd zal de filmmaker de huizen en accommodatie filmen en einde van de middag maken wat shots van jullie al spelend in de sneeuw in de tuin van de accommodatie. Lekker met dikke wintertruien sjaals en mutsen (stellen wij beschikbaar) heerlijke chocolade melk drinken bij  een heerlijke houtvuur buiten en binnen.

Er is een gezellige gourmet of fondue avond in de bistro waar lekker gegeten zal worden en ook weer gefilmd zal worden.

De 4de dag zullen we kijken wat er nog nodig is aan shots en gaan we in ieder geval lekker wandelen.

Wanneer: 15 tot 21 januari 2022  zaterdag tot vrijdag

Je komt aan op zaterdag en neemt intrek in een eigen kamer met douche en wc. We zullen van zondag tot en met vrijdagochtend zorgen voor ontbijt en avondeten. Verder kun je gebruik maken van de keukens op de bovenste verdieping.

17,18,19 en 20 januari zal er gefilmd worden en de andere tijd kun je lekker genieten van de sneeuw.

€ 450,00 p.p. inclusief 6 overnachtingen, maaltijden van zondagochtend tot vrijdagochtend, wandelingen, liftkaart ter waarde van ongeveer €55,00, materiaal in de vorm van set voor ski’s, snowboard en sneeuwschoenen en de wandelgidsen en eventueel een uurtje skiles.

https://vimeo.com/manage/showcases/8892159/info