Skip to content

Muziek week zomer

Voor iedereen die houdt van muziek, wandelen en in goed gezelschap lekker
wat eten en drinken....
Muziek week zomer
Wat gaan we doen?

Muziek is voor heel veel mensen heel erg belangrijk.... muziek versterkt het gevoel en de emotie waarin je bent of kan je juist in een bepaalde stemming brengen...

Al vaak viel tijdens een gezellig avondje in de bistro de opmerking: "we moeten een muziekweek doen" en misschien is het eens tijd dat dan ook echt te doen?

In deze week ga je 3x met gids lekker wandelen. De wandelingen zijn voor iedereen (Baas en Hond) met een normale conditie prima te doen.

Na de wandeling beginnen we later op de middag in onze eigen Bistro met het muziekprogramma. Denk hierbij qua sfeer en invulling aan het Top 2000 Cafe... We luisteren muziek, vertellen onze verhalen bij jouw eigen muziek, doen een quiz, kijken muziekfilms en lichten er bepaalde artiesten/bands/zangers of zangeressen uit.

Tussendoor eten we aan het begin van de avond gezamenlijk een lekkere maar eenvoudige maaltijd.

Wat neem je mee? Je LP's, CD's, Spotify Playlist of wat dan ook wat voor jou belangrijk is qua muziek.

En natuurlijk je viervoeter en je wandelschoenen....

Wanneer: 19 – 26 juni 2021

Reissom:
€ 595,00 p.p. Minimaal 6 deelnemers

Inclusief: 7 overnachtingenin onze eigen DogMountainInn. Je krijgt hier je eigen slaapkamer en eigen douche/toilet. Het kan zijn dat je slaapkamer zich wel bevind in een appartement wat je deelt met een andere deelnemer qua woonkamer/keuken.

Exclusief: schoonmaakkosten € 30,0 p.p. en toeristenbelasting € 1,15 p.p.p.n. Vervoer, maaltijden (zie onder), drankjes, verzekeringen.
Muziek week zomer
Maaltijden

Let op! De maaltijden nuttigen we gezamenlijk vanaf het ontbijt op zondagochtend tot en met het ontbijt op de zaterdagochtend van vertrek. Je rekent dit echter hier ter plaatse af met de bistro. Prijs € 120,00 p.p. Je krijgt hiervoor 7x ontbijt, 6x lunchpakketje en 5x avondeten (hoofd en nagerecht) Ivm het gegeven dat je deelneemt aan een groepsreis is het niet mogelijk om niet aan het gezamenlijke eten deel te nemen.

Alle maaltijden zijn in onze eigen DogMountainInn in de bistro Sky’s Vergnügen. De lunch bestaat uit een zelf bij het ontbijt klaar te maken lunchpakketje (broodjes//fruit/reepje). De maaltijden zijn eenvoudig doch voedzaam. Ben je vegetariër? Geef dat dan aan ons door dan houden we daar rekening mee. Heb je een bepaalde allergie dan vragen we je vooraf contact op te nemen hiervoor. Drankjes zijn altijd voor eigen rekening.

Voor de honden moet je zelf voeding meebrengen omdat het niet goed is van voedsel te wisselen. Er is in de DogMountainInn mogelijkheid om rauw vlees te bestellen. Dit is gemalen vlees zonder verdere toevoegingen. Ook is het mogelijk om alternatieven mee te brengen die niet in de vriezer moeten. Je kunt bij ons team in Nederland bijvoorbeeld Carnivoer 2Go aanschaffen. https://www.dogwalktrail.nl/carnivoer Loopse teven kunnen niet deelnemen.

Sluit een goede reisverzekering af en bij ons een goede annuleringsregeling voor de hond. Lees vooraf GOED onze voorwaarden en veel voorkomende VRAGEN door.
Muziek week zomer

Contact

Wilt u meer infomatie stuurt u dan een e-mail
  • DogWalkTrail
  • Tauernweg 5, 5721 Walchen, Oostenrijk
  • Eigenaren Bianca & Francois
  • 0436767601022 - 00436766267910
  • info@dogwalktrail.com

DogWalkTrail Since 2000 | | Privacy verklaring