Skip to content

Impressum

DogWalkTrail
Tauernweg 5
5721 Piesendorf
Austria
B van Leeuwen

Bank: Raffeisenverband Salzburg
IBAN code: AT74 3500 0000 0401 9436
BIC: RVSAAT2S

BTW Nr DogWalkTrail. : ATU 56614934
+43 6767601022
+43 6766267910

www.dogwalktrail.com
info@dogwalktrail.com

Boekingsvoorwaarden DogWalkTrail

Steeds vaker krijgen we een annulering binnen van deelnemers die hun reis willen afzeggen vanwege ziekte of ziekte van de hond. Dit is geen probleem als er een verzekering is afgesloten bij een reisverzekeraar. Voor de hond is dit niet extern mogelijk maar wel bij DogWalkTrail via een annulerings-regeling. Zonder een reisverzekering of annuleringsregeling kan er bij ons geen geld worden terugverlangd. Wij vragen jullie begrip hiervoor en om teleurstellingen te voorkomen raden wij iedereen aan een goede reisverzekering af te sluiten en via DWT een annuleringsregeling te sluiten voor de hond.

• Wij raden u aan uw hond en uzelf goed te verzekeren voor uw reis. Denk hierbij aan reis-, ongevallen-, aansprakelijkheids-, ziektekosten- en annuleringsverzekering. Houdt er rekening mee dat niet alle reisverzekeringen alle (buitensport)activiteiten dekken. Check dit bij uw (reis)verzekeraar.

• Alle activiteiten uitgevoerd door DogWalkTrail zijn aangepast aan een zodanig niveau dat een ieder, met goede gezonde lichamelijke conditie in staat wordt geacht dit naar behoren te kunnen uitvoeren. Dit geldt evenzeer voor de honden. De wandelingen zijn verdeeld in zwarte, rode en blauwe wandelingen. Zwarte wandelingen zijn voor geoefende wandelaars die een goede conditie hebben. Rode en blauwe wandelingen zijn met een normale gezonde conditie voor iedereen mogelijk. Mocht u of de hond een medische aantekening hebben dan dient u dit op de bevestiging aan te geven.

• U bent zelf aansprakelijk voor de schade die u of uw hond aan derden of aan materiaal van derden toebrengt. Met veel verschillende honden is het soms moeilijk voor de honden om in de roedel hun plaats te vinden. Dit kan in enkele gevallen problemen opleveren. DogWalkTrail hanteert strikte veiligheidsnormen, doch deelname aan onze reizen, programma’s en activiteiten geschiedt ten allen tijden op eigen risico. DogWalkTrail kan derhalve op geen enkele wijze aansprakelijk gesteld worden voor materiële schade en/of lichamelijk letsel, ontstaan binnen de tijdsduur van uw arrangement.

•Komt u met de hond op vakantie gaat u dan nog even bij de dierenarts langs voor de verplichte rabiësvaccinatie in Oostenrijk en België en vraag welke inentingen ze eventueel nog meer nodig hebben. Denk aan uw tekenspray/behandeling en aan uw kennelhoest enting. Wij stellen een goede antivlobehandeling verplicht. U bent ook verplicht te melden dat uw hond een besmettelijke ziekte heeft. Dit om onze andere gasten met honden te beschermen. Vergeet niet uw inentingsboekje/dierenpaspoort mee te nemen naar het buitenland.

• U kunt bij DogWalkTrail een Annuleringsregeling afsluiten voor het geval u vanwege ziekte van uw hond dient te annuleren.

Deze annuleringsregeling geldt uitsluitend voor de hond. Voor het bedrag van 5% van uw totale reissom kunt u kosteloos annuleren indien uw hond om medische redenen niet kan deelnemen aan de reis en u daardoor genoodzaakt bent uw reis te annuleren. U dient bij annulering wel een medische verklaring (attest) van uw dierenarts te overleggen.

Let wel deze regeling betreft geen annuleringsverzekering en is slechts van toepassing op bovenstaande situatie en derhalve niet op deelnemende personen aan de reis. Wij raden u ten allen tijde aan om voor alle personen een annuleringsverzekering (en vanzelfsprekend ook een reisverzekering) af te sluiten.

Mocht u deze regeling willen afsluiten dan dient u dit aan te geven op het reserveringsformulier.

Annuleringsvoorwaarden: • Bij annulering tot 6 weken voor aankomst brengen wij u 25% van de totale reissom in rekening. • Bij annulering van 6 tot 4 weken voor aankomst brengen wij u 50% van de totale reissom in rekening. • Bij annulering vanaf 4 weken voor aankomst brengen wij u de totale reissom in rekening.

Annulering door de organisator • Bij onvoldoende inschrijvingen voor een bepaald programma (vermeld bij elk programma) houdt DogWalkTrail zich het recht voor een programma te annuleren. DogWalkTrail kan dit doen tot 4 weken voor aankomst. Vanzelfsprekend stellen wij u een alternatief programma voor. Indien u hiermee niet akkoord gaat zal DogWalkTrail de totale reissom terug storten.

• Alle foto’s die DogWalkTrail gemaakt heeft of die u ons toestuurt worden gebruikt op de site of facebook pagina’s van DogWalkTrail. Mocht u daar een probleem mee hebben dan vragen wij u dit vooraf al bij uw boeking te vermelden. We zetten het ook bij de voorwaarden erbij en zodra u een boeking doet stemt u in met de voorwaarden. Natuurlijk respecteren wij u wensen wanneer u dit liever niet wilt. Wel dan graag even aangeven bij uw reservering.

• DogWalkTrail probeert tijdens uw DWT vakanties leuke foto's te maken. Natuurlijk zullen wij deze met u delen. Dit zal in de eerste instantie via facebook zijn. Wij kunnen helaas niet garanderen dat deze ook altijd lukken of dat er niets mis gaat tijdens het versturen. Wij zijn daar ook niet verantwoordelijk voor. Mocht u zeker willen zijn dat u foto's heeft van deze activiteiten dan kunt u ons vragen of wij even een foto van u willen maken met uw camera. Alleen bij het kanovaren of abseilen is dit helaas niet mogelijk. Natuurlijk zullen wij ten allen tijden ons best doen foto's te maken. Mocht dit eens een keer niet lukken dan vragen wij uw begrip.

Contact

Wilt u meer infomatie stuurt u dan een e-mail
  • DogWalkTrail
  • Tauernweg 5, 5721 Walchen, Oostenrijk
  • Eigenaren Bianca & Francois
  • 0436767601022 - 00436766267910
  • info@dogwalktrail.com

DogWalkTrail Since 2000 | | Privacy verklaring