Update 28 september 2029

ย 
Onder de huidige Corona maatregelen zijn wij natuurlijk gewoon open.

Hier in Oostenrijk is geen quarantaine nodig mits je of gevaccineerd bent (minstens 3 weken voorafgaande aan de aankomst), kan bewijzen dat je in het afgelopen half jaar Corona hebt gehad of een negatieve test

Check zelf even hoe lang deze geldig is.

Verder raden we jullie aan zelf even de regels in de gaten te houden. Als je bent gevaccineerd dan is het alleen van belang dat je dit kunt aantonen. Ben je niet gevaccineerd dan zijn er test regels voor openbare gelegenheden, vervoer, restaurants en zwembaden.

Dat betekent dat je voor de bistro ook gevaccineerd genezen of getest moet zijn. Op dit moment is dit mogelijk met zelftest met Qr code of een test die langer geldig is bij een teststraat in de omgeving.

Vanaf deze winter (december) willen we graag in de bistro in de maanden december, februari en maart en de zomer maanden vanaf juni weer drie of 4 dagen eenvoudige maar lekkere maaltijden aanbieden. Buiten deze maanden is dit niet mogelijk maar zijn er een aantal restaurantjes in Piesendorf waar je lekker kunt eten of af kunt halen. De zelfbedienings bar in de bistro is wel het gehele jaar open. Het is wel mogelijk om BBQ, fondue of gourmet pakketten of een ovenschotel te bestellen.